Prosba v další zítřek
Sycena strachem
Chce víc a víc
Už nepustí
Ta touha po žití
Pohání víru v život
Víru v naději
Dalšího zítřku
Nechci vás ztratit
Váš všechny
Co držíte mě za ruce
Avšak nemoc sílí
Oslabuje
A
Ničí
Pláč už je zbytečný
Přichází pouze
Poslední rozloučení
Pak nic jiného
Smrt přichází
Přečteno 404x
Tipy 9
Poslední tipující: knihomolka, bogen, MARKO, Nikita44, jitka.svobodova
Komentáře (3)
Komentujících (3)