Odcházení
Smutné pohledy
a
smutné doteky
odcházím pryč
možná na věky
Vrátím se nevrátím
co na tom záleží
víš že mé srdce
vždy ti náleží
i když je od těla
odděleno jedovatou sekerou
smrti
která v jednom okamžiku
rozdrtí
všechny myšlenky
a lidské bytí.
Přečteno 584x
Tipy 10
Poslední tipující: jitka.svobodova, Amonasr, Nikita44, AndreaM, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (3)