pojďme být temní
v tom momentě, kdy ztrácíme
pojdmě se tvářit rádoby cynicky
protože to pak míň bolí
na veřejnosti
tvaříš se zachmuřeně
nemluvíš se mnou
asi
jsme
vyhořeli
příliš
hořce
pojdmě se smát těm
co nejsou individuální
sežrala je za živa
láska
pojdmě oslavovat to,
že na tom nejsme stejně
pojďmě spolu nekoexistovat
už nikdy
Kdo hledá ten najde, kdo klepe tomu bude otevřeno ... Tak to funguje u mě. Žádné zamykání. Ten konec se mi líbí. Protože od symbiózy k parazitismu je vážně jen kousek. Bohužel to funguje i mimo prostor.
03.05.2015 08:28:21 | VEDz RVAHEs