Slečna, spíše žena.
Sedí na houpačce.
Od úst jí teče pěna,
v záchvatu pláče.
Zahalena v černých šatech.
Ve znamení smutku.
Myšlenky ve veselých datech,
duši v zármutku.
Žádná síla na houpání.
Na zádech žádný dotek.
Jen chvíle na zoufání,
pro polibek, jen pár fotek.
Odešel a už se nevrátí.
Zabolí každá vzpomínka,
už nebudu v jeho objetí,
pak už jen malá zmínka.