Philae
Každý už zabudol na kométu
dvojhlavú, na ktorej je od vlani
Philae zapadlá prachom, osvetu
nikto jej nerobí povolaný
neostáva mi nič, vážiť slová
tentoraz nebudem, strach vystrieda
zvedavosť, mediálna supernova
pre mňa nevyhasla, spať mi nedá
smrť v priamom prenose nevídaná
aby v tom vedy nebolo málo
Šípová Ruženka spí zrindaná
v jarku opitá rožkom, prebralo
by ju to známe cmuky-cmuky
princovo, z lásky rozprávkovej
také nevedecké dozvuky
projektu vzdych spečatí - ouvej!
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (0)