a pak sedět na barový židli
přehrávat si videokazety svýho vlastního
uplně osiřelýho života
a počítat další minuty
do konce
rekapitulace zůstavá nedotčena
pořád chodí a ptá se
a ptá se
chvíli jen malou chvíli vyje s vlky a myslí si,
že je všechno v pohodě
-
vrátit se do předešlé sekce
sexu
bez zbytečnejch keců
jen chlapy, co se obnažujou
a víc nechtěj a tak je to dobře
hlavně, když nejdou hlouběji
tam, kde nemají
chodit se ptát
jestli už je to dost
jestli toho není moc
a počítat
-
znovu číst kapitolu
pojednávající o tý stydlivý holce
co měla za ušima
a ta holka se líbila
snad každýmu,
protože byla uplně nevinná
a chodit se ptát
pořád se bát,
že ji to dlouho nevydrží
že to pokazí
a dostane za uši
a ptát se
neustále
jestli to k něčemu je
jestlli se vyplatí bejt poctivej
a vůbec bejt hodnej
život se stal tak nudným
že ani ona sama už v tom baru dávno nesedí
a popraskaná stará páska stálé promítá
něco, co už nikdo nechce vidět