Na posledních zastávkách
všech konců světa
nikdo nečeká
každý se vrací
hned rychle zpátky
Jen on tam
postával a plakal
neměl kam a
za kým se vrátit
Stál na opuštěném
peróně
tisícípáté míle
bez zpáteční jízdenky
ze samotářských cest
Pěšky vydal se
bez směru
bez vytouženého cíle
Jen párkrát se zastavil
aby vykřičel samotu v ulicích měst...
Opět další střípek do mozaiky mých samotářských cest. ST
17.05.2015 21:42:24 | ztracený 22
...každý je někdy tak trochu samotář.. ovšem někdo je jím napořád....
děkuji
17.05.2015 21:49:03 | Nikita44