Anotace: Vím jak to bolí... Pro něj do nebe....
Dnes kráčel jsem loukou
strání i lesem
A táhl své břemeno
co všichni si nesem
Tím tvým je břemeno
co v srdci z noci tě tíží
Ta mrcha smrt zase šmejdila
ale on na tebe shlíží
Dala jsi mu mnoho
a vzala jsi trápení
Bylas pro něj andělem
co teď polibkem ho odmění
Teď už bude užívat
všech svých tajně skrytých snů
A k tomu bude popíjet
víno ze slz andělů...
Jsi stále s ním.....