V těch dnech
Anotace: Naše mladý hlavy vždycky trochu postrádaly smysl. V těch mlhavejch dnech kdy...
naše mladý hlavy
vždycky trochu
postrádaly smysl
v těch mlhavejch dnech
kdy chodily k nám
lži
převlečený za naděje
zmalovaný
jak toulavý holky
čpěly levným vínem
a mizely za úsvitu
nedopalky
na chodníku
tečka
za větou
zažloutlý prsty
nádech zhluboka
a znova otevřený oči
Přečteno 355x
Tipy 6
Poslední tipující: AndreaM, bogen, Nikita44, Frr
Komentáře (0)