navždy
Anotace: kéž je mi bůh milostiv
už svítá
u okna sedím
a přemýšlím
nad životem svým
každé slovo
každý čin
a všechno je a bylo špatně
kéž slunce nikdy nevyjde
a neukáže tu hrůzu
mého žití
kéž pohltí mě tma
navždy
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: ztracený 22, bogen
Komentáře (1)
Komentujících (1)