Hotel od hodiny a čekání na poslední návštěvu
Anotace: dívkám z mládí...
Nebe je nevzhledné
kam až oko dohlédne
je šedé jako popel
jako temný ortel
visí nad námi!
Kdepak hodinový hotel
plná stehna dívek
už nemám ani fortel
i když srdce by ještě rádo
horoucí vášní zaplálo...
Pravidla, úřední svazek
bezbřehost kradou
spoutávají pod hrozbou
ultimáta.
Nezbývá mnoho,
má kštice
již není rozevlátá...
Proto dávám k lepšímu
ze zkazek
ze vzdálené minulosti
tehdy v dívčí společnosti
živelných večírků…
Odvaze mládí…
Život si pádí
jako závodní chrt
nad křepčením
zaklesnutím v klíně dívky
zvítězila únava
čalouněný fotel
a čekání
kdy přijde smrt
na návštěvu...
Rozechvělý budu až tehdy
jistě za záchvěvů...
A touze po životě
ale tom po životě...
Přečteno 353x
Tipy 9
Poslední tipující: MARKO, Jort, Malá mořská víla, adaj, bogen, AndreaM, A42, Frr
Komentáře (9)
Komentujících (5)