Vyprávěj

Vyprávěj

Anotace: ...

Vyprávěj mi o slunci,

které se nikdy nepotká s měsícem.

Vyprávěj o duze na letní obloze.

O laskavém úsměvu lidských očí.

Vyprávěj o snech, které se nikdy nesplnily.

O hvězdě severce k níž se vyprávíš až jednou přestane svítit.

Dnes večer pohasly všechny hvězdy,

tak raděj vyprávěj….

Autor Adéla K., 03.06.2015
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel