Anotace: ....
Říká se že chlapi nepláčou
ale to jsou jenom řeči
Když srdce z lásky bolí
tak i oni občas brečí
Když se slzy kutálejí
a vpíjejí se do země
Jejich srdíčko pak tiše šeptá
prosím lásko zachraň mě
Vždycky bolí odloučení
pak ráno smutně chutná
Láska je dost nebezpečná
ale k životu je nutná...
Chybíš mi...
Láska je k životu opravdu nutná...:-)ST
10.06.2015 14:24:09 | Nikita44
Bez ní člověk nežije jen přežívá.. Ale láska bolí.... Moc... Děkuji
10.06.2015 14:51:12 | ztracený 22