Škoda
Škoda,že teď se mnou nejsi
na Slunci v plazmatu nahá
virtuální klín dopřej si
uhoří ten, kdo zaváhá
v slunečním tornádu stylem
statusu na první pohled
nebere na klíně zbylém
fíkový list na chtíč ohled
na Slunci nebylas´ nikdy
víš jen jak zvysoka svítí
za tímhle přáním není kdy
zmizet ze sociálních sítí
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (0)