Anotace: někdy jen obraz a vzdálená myšlenka vyvolají pocity, které jsou tak živé...
Měl jsem pocit, že jsem Tě dnes viděl,
slyšel jsem to
někde uvnitř, jako by se zastavil čas
a vzpomínky zahrály nejkrásnější sonet.
Vzpomínky,
nevezmeš a nikdo mi je neukrade
jsou tam.
Navždy tam jsou, navždy tam jsou a budou.
Věř čemu chceš, věř kouzlu a dobru,
věř slovům rajského hada
ale já vím....
Nikdy jsem nepřestal snít sny.