Anotace: Nevím co k tomu dodat.. přečtěte si to..
možná máte pravdu, ale mě psát rýmem moc nebaví.. Takže to určitě bude taky na vině no.. měla jsem prostš depku a tohle z toho vzniklo:)
04.02.2007 10:41:00 | Mary.Cocaine
Myslím, že by stálo za to si s touto básničkou ještě trochu pohrát, aby z ní vznikla báseň. Na můj vkus je trochu jednoduchá.
04.02.2007 10:27:00 | CorrimsonTom