Anotace: až odejdeš .. bude důvod zemřít
Potoky ...
slaný vody
který tečou
z modrejch očí
Myšlenky...
plný temnoty
čekající
na poslední vydechnutí
Ruce...
lapající
po troše
... naděje
která nepřichází
Nohy...
již mě neunesou
vždy klesnou
na kolena
Hlava...
tak těžká
snaží se držet
vzpříma
Srdce...
stále tluče
jen pro tebe
pro důvod žití
Díky...
za tebe
tvoji lásku
oči co dávají mi
...sílu
a ruce
co mne nesou
když síla
schází
Díky...
za tvoje
nežný doteky
i když
krása
se mi vytrácí
Zbývá jen schránka
co dožívá ...