Ve mně vězení
Sám krásný palác mám,
a přec jsem pouhý vězeň.
Sám můžu vše,
a přesto nesmím nic.
V absurdní hře jsem loutkoherec vskrytu.
A ikdyž mluvím,
tak nemívám co říct.
Kolem mě tma.
Jak uniknout,
když není dveří z bytu?
A dvě okna jsou jenom zlomkem svitu
a uvnitř ne a ne rozsvítit.
Přečteno 550x
Tipy 15
Poslední tipující: Mephi, Amelie M., Malá mořská víla, Jort, Jeněcovevzduchukrásného, jitoush, danaska, J's .., Frr, MARKO, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)