A léta běží
Možná byl svého času beatník...
Mohl se jevit i jako chlípník...
Dnes krmí v parku holuby
a pokud možno nehlučí....
Nahým tělem se už nechlubí....
Častěji dopřává si - piknik...
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: bogen, Amonasr, Jort, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)