Anotace: ...
Tenkrát když nám sněžilo
a plál nám přitom oheň
Ty zpívala jsi píseň u kytary
tak si přece vzpomeň
Vločky se jen rozplývaly
na Tvé horké tváři
Teď už zbyla jen
vlhká slza na polštáři
Snad je to jen kouřem
či snad kouskem popela
Chtěl jsem ti ji osušit
ale to už Ty jsi nechtěla
Vzdala už jsi vše
a spálila mosty
Jen Tobě to připadalo
tak jednoduše prostý
Vždyť víš jenom málo
vlastně nevíš nic
Co by Tě to tenkrát stálo
jenom chvíli naslouchat nechtěl jsem víc
Pak poznala bys možná
moje nitro i mé srdce
Tvé loučení jak tomu říkáš
chutná po slzách a velmi trpce...
Krásná, i když smutná zároveň. Někdy je škoda, když příběhy takto skončí.Ale takový už Život bývá.
08.06.2020 22:01:14 | Jaruška