Na křídlech andělů
Na křídlech andělů
rozžhavených doběla
Uprostřed plamenů
s ústy plnými popela
Ty tiše se ptáš...
S každým nádechem,
co zevnitř tak pálí,
daleko za břehem,
už všechno Ti vzali
Brzy se vzdáš...
Už nezkoušíš vzdorovat,
už přestala ses ptát,
tak proč se strachovat,
už čeká Tě jen pád...
Přečteno 515x
Tipy 4
Poslední tipující: jitoush, Frr, Nikita44, MARKO
Komentáře (0)