Anotace: ...
Stíny mnou vrhané,
leží mi u nohou,
listí již strnulé,
pod rukou sevřenou.
Skláněn svou představou,
modlím se k Bohu,
kamennou podstavou,
dusím svou touhu.
Provázky nebeské,
smývají myšlenky,
šeravé, přeteskné,
jsou to jen přeháňky.
Chladno je na kůži,
od nohou zebe,
chladno i na duši,
necítím sebe..
Jo ...docela to ujde víc na sobě zamakej a bude to ještě lepší ;-)nakonec všichni se učíme celej život tak je to i se psaním talent řemeslná práce víra v to co chci a štěstí dovést sen do konce ..jo a jinak hodně inspirace ve psaní :-)
03.08.2015 11:41:51 | xoxoxo
..a chladno je i na kříži, rozpáleným pekelným sluncem-v pravé poledne-po té
začne zvolna vychládat Světlo Světa...:-D
02.08.2015 22:20:04 | Frr