Anotace: Vše nemusí být úplně ztraceno.
Toto máš moc krásné. Ano růže mají úžasnou moc a nádhernou vůni. Děkuji za tuto básničku.
06.11.2017 19:59:41 | Šípková Růženka
Křehounké a přeněžné a čistého Citu plné:)
04.11.2017 12:08:10 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Zajímavý motiv, růže z popela hvězd... ta představa mě uchvátila.
Možná "do jejího květu"... Pár přespočetných čárek (první a pátý verš).
10.08.2015 19:11:32 | Hesiona-Essylt