Anotace: O kráse polární noci, kráse lidské samoty a smutku lidské nicoty..
nemůžu si pomoct, ale tohle je nějaké zvláštní. jako by to psal někdo, koho už znám.
12.08.2015 21:03:48 | CoT
Pojem zvláštnosti je relativní. Ale přijímám s pokorou :-)
12.08.2015 21:12:16 | PangurBaan
konkrétnější veřejně být nechci, liter je totiž liter. ta báseň.. nemůžu říct, že z ní mám pozitivní, ale ani negativní dojem. a přitom tak nějak vnitřně tuším.. (zase ti píšou hlouposti ti lidi, braň se.)
12.08.2015 21:14:13 | CoT
Pokud nechceš být konkrétní co naplat :D nemůžu využít svůj vysoce rozvinutý pacifismus :-)
12.08.2015 21:18:26 | PangurBaan