Pod vládou půlměsíce
těžce, hořce se žije
v zimě, v létě
v chladu, horku
stále nosit černou burku
v tom děsivém pytli
muset se koupat
muslimská žena
musí si zoufat
ona už člověkem není
už je jen otrokem
v zahalení
jen domácí práce a rodit
k čemu jinému
může se hodit ?!
Je pouze otrokem muže
o volnosti snít nemůže
držet hubu a krok
nebo kopej si vlastní hrob !