Maska šaškova
Anotace: Miniatura o přetvářce
Chodě s maskou šaška přes odpornou tvář
A s kudlou zkrvavenou v zádech svých
Říkaje si: „Veškeré emoce své zmař!“
Utíraje slzu z očí smutných.
Chodě osamocen skrz vrtošivý lid
Snaže pomáhat od utrpení opuštěným
Leč mrtvý jako chrliče je jeho vid
Mrtvý svým srdcem zrazeným
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: terezkys, Frr, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)