Konec sveta
Anotace: To, co denne vidim okolo sebe. Ve svete i v ocich lidi...
Divam se na svet,
umirat v plamenech,
divam se na nej,
srdce uz neteskne,
vsichni jsou ticho,
nikdo nic nerekne.
Divam se na svet
umirat v bolesti
v krkvavym nestesti
a to jediny na co myslim
je, ze si to tentokrat zaslouzi.
Lidi utikaj
ze sparu ohne
lidi chtej unikat
je toho na ne hodne
Kdyz zivot odchazi
zustava sen,
rozpada se i nadeje
a smrt k nam prichazi
kazdy kazdicky den.
Jsme opet sami,
Buh zase umira,
uz neni tu nic,
nic nam uz nezbyva...
Lidi jsou sami
lidi to vi
lidi si blahove mysli
ze bohem jsou tentokrat oni...
Buh ale neumira,
ja vidim vsak vase duse horet,
Buh by nikdy nelhal, nezastiral
chce se mi z vas vsech zvracet...
Komentáře (0)