Když...
Anotace: Když se potřebujete vypsat i z toho nejhlubšího Já...
Když flétnou svou v své ruce nosí
zbude jen bída a ohlodané kosti,
Snad najíš se! A do sytosti!
Když před branou jsem a prosím...
Jen drobnou reminiscencí smáčím šat
když bezmoc tíží moji duši
ať ostré zbraně tasit zkusí
já budu bojovat!
A z hebkých křídel andělů
co rozžhavených doběla
s ústy plnými popela
zajíždím do horkých plamenů
v kapli malého kostela.
Přečteno 387x
Tipy 10
Poslední tipující: Protos1182, jitoush, Nikita44, Jort, GiovaniDaVinci, Frr, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)