Zapálit svíčku na hrobech

Zapálit svíčku na hrobech

Anotace: Když chcete příteli k odchodu věnovat víc, než jen vzpomínky a slzy...

Vedle mě tma a noční žár
vedle mě jezero slz padlých na zem
V hlavě - ten poetický dar
je to moc silné! Že nejsem blázen?

Vedle mě stíny v mrtvých dnech
vedle mě tma a lidských duší
dnes - každý si za života zkusí
zapálit svíčku na hrobech

zapálit svíčku na HROBECH

Jak mi mé srdce dává tušit
pod světlo svíčky vložit růže
Nechci vás duše v mramoru rušit
Kdopak vás pod zem vložit může?

Kdopak vás pod zem může vložit
kdopak vám zastavil jemný dech
každý, kdo rád vás měl, by mohl
zapálit svíčku na hrobech!

Zapálit svíčku na hrobech.
Autor Adele B., 28.08.2015
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Prskolet
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel