Metronom života
Anotace: Někdy i rozmluva jednoho starého páru na lavičce v parku může být sakra silnou inspirací...
Slzu za slzou andělé odnáší
snažím se nadechnout, dech mi už nestačí
chytni mě za ruku, básničky říkej¨
za moji rodinu snaž se a dýchej.
Už se tě nedotknu - nestačí síly
až naposled vydechnu, líbej mne chvíli
Zvedl se vítr, vane mi v líce,
sbohem můj živote - zmírají plíce.
Záclona vytváří zlověstné pohyby
o tvojí lásce nebyly pochyby
Stejné rituály, stejné probuzení
navždy mi odešlo milostné potěšení
Cítím tepot srdce, cítím teplý dech
cítím, jak mě andělé odnášejí na křídlech.
Slyším jak metronom života tiká...
Tik - tak, tik - tak...
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: Omnitex
Komentáře (3)
Komentujících (3)