ÚPLŃKOVÁ
Anotace: cestou na kole při úplňku
Dnes je úplňková noc,
osamělým srdcím se stýská moc.
Noc, kdy ti přijde líto
že z druhé sklenky neupito,
že rozestláno je tak nějak napolovic
a ráno tě vyprovodí budík, jinak nic.
Přečteno 316x
Tipy 5
Poslední tipující: Sofia Filein, Amelie M., hanele m.
Komentáře (0)