Anotace: ... jedna smutná
Na vlnách hoře
houpe se květ,
vroucí je moře
černý je svět.
Do rytmu záře
umírá květ,
na cucky páře
milostný zpěv.
Čarodějka zmírá,
smrt je Tvá vina,
a v Lásku víra,
jedová je slina…
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?