Patřil mi
Patřil mi krásný velký dům,
avšak ozvala se rána a minutový šum.
Patřil mi petrklíč,
zámek k němu je však pryč.
Patřil mi celý svět,
ale zvadnul mi a nevykvet.
Patřil mi život,
já byl však špatný pilot.
Patřil mi také sen,
ale s ním zmizel mi bílý den.
Komentáře (2)
Komentujících (2)