Pěstí
V černé díře nebyl
nikdo až doposud
štítkem jsem přelepil
vchod - čti a jdi odsud
tahle díra je má
byznys v ní rozjedu
přede mnou, za mnou tma
využít dovedu
temnotu bezednou
jak skládky s odpadem
přichází najednou
kolony, odhadem
z půlky galaxie
fronta se tvoří dál
řešení v praxi je
prosté - čert všechno vzal
přijdou i ze Země
otázkou času je
kdy, byznys beze mne
nebude, zkrachuje
nechám ji hladovět
ať si šit berou zpět
černá díra je svět
domov můj! pěstí v pěst!
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Amonasr
Komentáře (0)