Hlavou
Nemůžu se uhasit, hořím
pádem udělal jsem kráter vší
sílou, hlavu do písku nořím
neumím žít samou rozkoší
inteligentního ikváče
bez jakýchkoliv retuší vad
jen ať si své oči vypláče
nikdo na Zemi neřeší hlad
po požáru v řasách, nechci tmu
osvícený zevnitř popadnu
druhý dech, do tance bez rytmu
s hlavou v permafrostu - ochladnu
Přečteno 276x
Tipy 6
Poslední tipující: Danger, Jort, enigman, Amonasr
Komentáře (3)
Komentujících (3)