Neumím vysvětlit přesně proč, trochu mi Tvé texty (čtu všechny) navozují představu, jako by je psal zmalomyslněný kníže z prostředí carského Ruska nebo románu Dostojevského (a nevadí české reálie), zachycuješ zvláštním způsobem prostředí i atmosféru kolem sebe... Myslím, že píšeš velmi dobře.
10.10.2015 09:50:37 | Helen Zaurak
Já...
Helen...
Měl bych být obratný ve sděleních, však slova Tvá mé srdce omývají blaženými pocity.
Jsem s dokonalou úctou...
Za vzpomínek na Tvou tajemnou podobenku, za libých pocitů
loučí se a políbení letmé odesílá
Martin Kristián Kudlák
10.10.2015 11:20:17 | kudlankaW
:-))) usmívám se... a prosím, omluv mne, nevím jak se mi mohlo přihodit, chtěla jsem napsat L.N.Tolstého, nikoliv zmínit Dostojevského, doufám, že mi promineš, děkuji Ti :-)
11.10.2015 07:52:50 | Helen Zaurak