Slova
mu letí z úst
jak dělové koule,
jimž dopomohl
dynamit.
Nulová
znalost "odpusť"
a "promiň"
ještě blíž k nule
-na to se nezmohl.
Vymámit!
Ostrost
jeho mluvy
mě nutí k pláči
a k myšlenkám
"cosi o prdeli."
Blbost
jeho omluvy
mi postačí
k lahvi pálenky;
abychom na něj zapomněli!