když dech se zatají
a světlo se ztrácí
je čas
jít spát či zemřít
vše je jedno
nejsem
ten, kdo sní
nebo zdá se
je a není
paradox bytí
bezmoc strachu
síla naděje
věčnost lásky
proč pláču?
jsou to tvé slzy
které kanou
z mých očí
odpusť mi prosím