Srdce prázdné.
Samý prach.
Jako z kamene ...
Tělo Tvé ve dne
bledne.
Nemáš strach?
Srdce zlomené ...
Kde ukrytou máš tvář?
Ve Slunci
ji nevidím.
Cloní Tě jeho zář;
- exemplář -
v aroganci.
Nezávidím ...
Co skrýváš v slzách,
měsíci šedivý?
V samotě,
v myšlenkách ...
Nikdo se nediví,
že pocit chladivý
ve Tvojí nahotě
zjeví se neskrytě.
Žiješ jen v prázdnotě ...