zbytečnost
Zbytečný jsi živote
zbytečná jsi lásko
zbytečně lovit slova
pro ta srdce z olova
duše uzamknuta
strach svírá klíč
zbytečně prosit o milost
zbytečné modlitby na kříži
čistá to marnivost.
Zbytečně psané řádky
zbytečné úsilí mé touhy
vrátit se zpátky
zbytečné myšlenky na tebe noční
složit se do pozice boční
těšit se na samotu v cizí náruči
jak ctěný osud poroučí
Osude, cvičíš se mnou
má ústa křivíš
život, nechutná mi
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: MA t HA
Komentáře (0)