Anotace: ...
Temná ..
uklidňující
avšak stále
... nebezpečná
Posílá démony
který děsí
a obklopují mysl
Schovám se
pod peřinu
jako kdysi
V tu chvíli
čas neplyne
zastaví a čeká
na znamení z venku
Znamení naděje...
další den
plný nevyzpytatelnosti
a překážek
Smutné, ale mnohdy pravdivé. Bohu díky, že jen někdy ... a to je dobré vědět a nepřešlapovat na místě, jít dál - tak běž a mnoho úspěchů ...
12.11.2015 12:12:38 | VEDz RVAHEs