Až...
Až duši mou polapí
do sítě hvězdného prachu,
možná Tě překvapí,
že poddám se strachu
Když staré jizvy
(sešité pavučinou)
znovu se rozhoří,
už nevnímáš výzvy
(skryté za oponou)
Tvůj svět se rozboří
Pak
s falešnou snahou
znovu ho skládáš,
smířena s pravdou...
...-vlastně ho nepostrádáš
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: Druhá jizva v duši, FroniXY
Komentáře (1)
Komentujících (1)