Anotace: hrůza v Paříži
dnes je zvláštní doba
násilná smrt přichází od muslimů do Evropy
znova a znova
proč nenechají nás své životy v klidu žít ?
snad proto že Alláh je jejich pán a chce jim novou dimenzi života dát ?
to je však jen jejich blud
který uzávírá pro mnoho ostatních lidí životní kruh
a nic již nebude tak,jak bylo dřív
protože mnoho lidí bude čím dál tím více nevinně
pro jejich víru mřít
a politici se budou mezi sebou přít
kdo za to vinu má
že Evropa pomalu umíra
a
vlny migrantů a vrahů se do Evropy čím dál více řítí
a zdá se, že Evropa je pomalu, ale jistě v řiti