prší..
prší už celý den
jen v úzkostech
vyhlížím
kdy začnou
z černého nebe
padat trnití pulci
Egyptských žab
a z rozblácených záhonů
vystříknou jedové
nápěvy slizu
ropuších Panichíd....
mám ráda tvoje verše a tvé hrátky se slovíčky! :-))
25.11.2015 13:31:13 | střelkyně1
díky milá střelkyně1...Ty taky dobře míříš a Tvé výstřely nepadnou mimo
:-) :-D
25.11.2015 19:56:33 | Frr
V té nenadálé úzkosti
v štiplavém jedu
peklem páchnoucí síry
třesem se chladem
z blízkosti ran
jejichž krvavá čerň
je zatvrzele temnější
nežli ty nejčernější černé díry
15.11.2015 23:44:06 | Aida