Znovu vládci nebes
se rozlítili
a seslali krutý trest
Na nás
kdo nevěříme
a věřit jsme nechtěli
Dnes platíme
ne jim a jiným vládcům
Sami sobě
V krvelačném soukolí
nezastavitelně
požírajícím maso
kosti kůži i nehty
Drolí se naše existence
a její zbytky se rozpouští
v páchnoucích zvratcích
láskou omámeného
starého opilce
Všechny naše duše
pozvolna odkapávají
jak hoří pochodeň
a taví je
v pouhý vosk
který ztuhne někde níže
A co dál -
se můžou ptát děti sudiček
které jim ryjí
do lebek
ohavná znamení smrti
Dost už bylo žalu
Nechme své smysly
zapomenout na frakturu
všech našich citů
Jen jedenkrát
plujme s proudem
koloběhu vlastní zkázy