Jsi daleko a já tady jako trosečník na prámu
na pustém moři vzpomínek
plující mezi troskami přání, které jsi zanechala....
Do tmy volám a usínám s Tvým jménem na rtech
však jediný svědek je němá polárka
a její svit tiše připomína proč (ne)žít...