Nejsem
Citim ten stin, tu pachut prazdnoty,
za oknem jen nemy pritel septa mi do tmy.
Posloucham jeho slova prazdna a plana.
Vyprahlou dusi na pousti, srdce rozervane na tisic kousku, nechal jsi lezet a odesel.
Vim, ze se nevratis...
Nejsem Tvym osudem, nejsem Tvym snem,
nejsem...
Přečteno 338x
Tipy 5
Poslední tipující: Petbab, Jort, Frr, FroniXY
Komentáře (0)