Bláznem ses stal

Bláznem ses stal

Anotace: ze života ...

Můj život plyne dál po tvém odchodu,
já přesto miluji tě a mám sto důvodů..
Můj život po konci tvých dnů stále běží cestou klikatou,
já po svém boku chci tě, však tys mou útrapou.
a výčitky svědomí stále mě hlodají,
zda změnit dění tvé scény někdo mohl?
Však ve snách běsnění co za dne vypění
v nedožité lásky soužení...
Zlý sen ti vyprávím s tázavým pohledem,
Vysmíváš se mi a já ti jsem kotětem..
Jen blázni ztrácejí životy v rozednění,
tvá ústa hlaholí,
krev v žilách rozhání...
Má lásko nevěrná, kam ses to vydala?
Dívám se zkrz tebe do slzavého rána...
Tvé tělo nedýchá, bláznem ses stal!
Já cestou vrtkavou kráčím si dál...
Autor Irena J., 07.12.2015
Přečteno 375x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Časem se cesta přestane vrtět a i když se bude vlnit a stáčet, stane se pevnou pod jistýma nohama. :O) ST

07.12.2015 14:47:57 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel