Anotace: ---
Bolí to,
když rodí se slza
zplozená ranou do srdce.
když člověk si přizná,
že miloval hluboce
a sám.
Mě už nic nebolí.
Mám mokré tváře,
plody své lásky
odkládám do polštáře
a mám
tě pořád ráda ...
lepší mít tváře mokré než uschlé...
18.12.2015 11:15:11 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?