Lavička na pobřeží s odkazem Hemingwaye
volala jsi mě vůní tvých vlasů
a procházela se po impresionistickém mole
- a ten tlukot tvého srdce!
tvá melancholická chůze
nasávali jsme kapky deště kvílející poezií
doprovázeni očima se smutkem měsíčního svitu
- a tím tlukotem tvého srdce!
svlékla jsi tu šílenou košilku erotiky
malovala jsi mě jak pálím cigaretu
a já foukal ten dým na tvé ňadra
- a ten tlukot tvého srdce!
jsi hřebíkem v mé mysli
naše poprvé a další ještě?
lesklé slzy otázek z tvého lůna
- a ten tlukot tvého srdce!
řekla jsi že znáš způsob jak být napořád
přikrytí mými starými texty
nechtěný pocit věčnosti
- a ten tlukot tvého srdce!
tvoje tělo je tak studené
šeptám ti Baudelaira
řekla jsi napořád tak kde je teď?
- ten tlukot tvého srdce!
Díky za názor, určitě je tam tlukot v rámci refrénu použit záměrně, původně, když jsem to psal chtěl jsem v refrénu použít něco, co bude celou skladbu působit tak pozitivně a v poslední sloce se to ironicky zlomí :)
10.01.2016 21:05:54 | Jayra
ba naopak, je to super a navíc si myslím, že autor chtěl, aby to rušilo
10.01.2016 15:10:05 | MLADÝ BÁSNÍK